Voor stellen die zwanger zijn of willen worden

Het belang van een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is van belang voor onze algemene gezondheid. Het eten van voldoende groente en fruit en het niet roken en drinken beïnvloedt ook  de kans op een zwangerschap. Ongezonde voedings- en leefstijlgewoonten van zowel de vrouw als haar partner met een kinderwens dragen bij aan een kleinere kans op zwangerschap. Ook hebben voeding en leefstijl effect op het verdere verloop van de zwangerschap en zelfs de gezondheid van het kind later in het leven. Echter, iedereen weet dat het heel moeilijk is om zelf ongezonde gewoonten te veranderen. Slimmer Zwanger ondersteunt u om uw doelen te behalen. 

Slimmer Zwanger

Slimmer Zwanger is een online coachingprogramma dat u helpt om uw voeding- en leefstijlgewoonten te verbeteren. De korte screening aan het begin van het programma geeft inzicht in hoe gezond u leeft en wat er verbeterd kan worden. De uitslag wordt gekoppeld aan het coachingsprogramma, zodat u coaching op-maat ontvangt via e-mailberichten met tips, weetjes en gezonde recepten.
Na de eerste screening aan het begin van het coachingstraject, vinden er eerst na elke 6 weken 4 screeningen plaats en daarna na elke 12 weken nog 2 sceeeningen. Zo kunt u zelf zien hoe uw voeding en leefstijl verbetert!

Doel

Het uiteindelijke doel van SlimmerZwanger is de kans op zwangerschap te vergroten, problemen tijdens de zwangerschap te verminderen, en de kansen op een normale bevalling en het krijgen van een gezond kind te vergroten. Daarnaast verbetert hierdoor natuurlijk ook uw eigen algemene gezondheid!

Gezonder gewicht

Het Slimmer Zwanger programma is niet speciaal bedoeld om af te vallen. Echter, u zult merken dat uw gezondere voeding- en leefstijlgewoonten leiden tot een gezonder gewicht, ook bij overgewicht en obesitas.

Duur van een abonnement

De duur van het abonnement is 26 weken en kan daarna elke keer met een abonnement van 26 weken worden verlengd.

Kosten

Het persoonlijke online coachingprogramma Slimmer Zwanger van 26 weken voor u en uw partner samen kost €29.95. Uw Slimmer Zwanger abonnement wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Controleer dit in uw aanvullend pakket. De vrouw en haar partner kunnen het programma op 1 abonnement volgen. 

 

picture female 2