Hoera, in verwachting! Maar… wat nu? Slimmer Zwanger geeft antwoord.

Ken je dat? Jullie hebben het blije nieuws over je zwangerschap net verteld en nu regent het – goedbedoelde – adviezen. Over voeding ‘Alléén voorverpakte vis!’, jouw lichaam ’Meteen beginnen met smeren tegen striae!’, sporten ‘Wel doen, maar denk erom, niet té intensief!’ en duizend en één andere tips over misselijkheid, matrasjes, crèche, commodes en luiers… Fijn natuurlijk, maar ook verwarrend. Want wat is waar? Gelukkig kan je vertrouwen op Slimmer Zwanger, jouw online hulpwijzer en vraagbaak. Bewezen tips helpen jou om gezond zwanger te zijn. En dat is echt het allerbest voor jouw kleintje op komst.

Gezond zwanger zijn doe je samen met Slimmer Zwanger!

Voor je kindje op komst ben je nu al de beste moeder als je ervoor zorgt dat je gezond in verwachting bent. Want weet je wat het voor je baby betekent als je de adviezen over gezonde voeding en leefstijl opvolgt? Tot 280% meer kans op gezonde groei van de baby, tot 70% minder kans op een open ruggetje en tot 60% minder kans op een aangeboren hartafwijking.

Elke week nieuwe tips op je persoonlijk dashboard

Doe je mee aan Slimmer Zwanger, dan krijg je elke week nieuwe tips, recepten en updates over je zwangerschap. Ook ontvang je leuke info, weetjes en kortingsacties. Zo houd jij het makkelijk vol om gezond zwanger te zijn. Via je persoonlijk dashboard heb je – in een beveiligde omgeving – toegang tot het forum waar je met andere Slimmer Zwanger-deelnemers kunt chatten. Je volgt de ontwikkeling van jullie kindje, wordt beloond met leuke aanbiedingen en krijgt telkens van onze Slimmer Zwanger-experts de juiste boost om het vol te houden. Als je vóór week 14 van je zwangerschap begint, haal je het maximale uit Slimmer Zwanger en vergroot je de kans dat jouw baby gezond wordt geboren.

Wil je meedoen met Slimmer Zwanger? Meld je dan hier aan.

Klinkt goed, dus stuur me dat magazine met tips!

# slimmerzwanger