Als zwanger worden niet lukt, kan Slimmer Zwanger helpen

Ken je dat? Dat het lijkt alsof het zwangere vrouwen regent… Overal zie je bolle buiken. Bevriende stellen melden één voor één dat ze wat leuks moeten vertellen en er lijkt geen ontkomen aan de vraag ‘of jullie al aan het oefenen zijn’. Je geduld wordt dus flink op de proef gesteld. En omdat jullie al een tijdje proberen om zwanger te worden, begin je je nu zorgen te maken. Ben je wel vruchtbaar? En wie en wat moet je geloven als het gaat om écht goede tips om zwanger te worden? Het antwoord hierop is Slimmer Zwanger. Want wist jij dat je al minimaal vier weken voordat je zwanger wilt worden foliumzuur moet slikken?

Meedoen aan Slimmer Zwanger kan je kans op zwangerschap vergroten

Gelukkig kan je vertrouwen op Slimmer Zwanger, jouw online hulpwijzer van kinderwens tot bevalling. Het coachingsprogramma in Slimmer Zwanger is een bewezen wetenschappelijk programma waarmee je de kans op zwangerschap kunt vergroten. Uit recent onderzoek blijkt dat meedoen betekent dat je tot 40% meer kans op zwangerschap hebt. En beter nog; eenmaal ‘raak’ vergroot je de kans dat je baby gezond wordt geboren.

Meer kans op zwangerschap als je partner ook meedoet!

Wist je dat als je partner ook meedoet aan Slimmer Zwanger, de kans dat je zwanger wordt veel groter is? Want gezond zaad is super belangrijk om zwanger te worden. De rol van de man is dus net zo belangrijk als die van de vrouw. Betekent dit dat jullie de komende tijd alleen maar knabbelend op wortels in de sportschool staan? Nee. Meedoen aan Slimmer Zwanger betekent dat jullie gecoacht worden om jullie leefstijl sámen te verbeteren. En daarbij past zo nu en dan best een lekker taartje om te vieren dat jullie samen zo goed bezig zijn. Trouwens, partners doen altijd gratis mee!

Elke week nieuwe tips op je persoonlijk dashboard

Doe je mee aan Slimmer Zwanger, dan krijg je elke week nieuwe tips, recepten en weetjes. Zo houd jij het makkelijk vol om gezonder te eten. Via je persoonlijk dashboard heb je – in een beveiligde omgeving – toegang tot het forum waar je met andere Slimmer Zwanger-deelnemers kunt chatten. En zo nu en komt er een fijne kortingsactie tussendoor of krijg je een boost van de Slimmer Zwanger-experts. Let maar op; dat gezonder leven wordt gewoon leuk!

Wil je meedoen met Slimmer Zwanger? Meld je dan hier aan.

Klinkt goed, dus stuur me dat magazine met tips!

# slimmerzwanger