Was ik maar een man

Door Laura

Laat ik allereerst zeggen dat ik blij ben dat ik een vrouw ben en de kans krijg – gaan we nu even vanuit – om zwanger te zijn. Het is hard werken en vast niet altijd leuk, maar het lijkt mij enorm bijzonder. Maar mentaal wil ik een man zijn.

Ik heb nog geen man in mijn vriendengroep of mijn eigen vriend horen zeggen dat hij het toch allemaal wel spannend vind, bang is dat zijn zaad niet hard genoeg zwemt of dat hij toch wel echt obsessief bezig is met de kinderwens. Verliefd en verdrietig tegelijk in een kinderwagen kijken, je suf googelen naar informatie, noem maar op. En oh wat kan ik daar énorm jaloers op zijn! Oeh en als het dan lukt, dan heeft hij superzaad en de goede genen. Heerlijk toch?!

Wat kunnen wij hier van leren?

Ik ben elke keer onwijs teleurgesteld als ik weer de rode vlek zie. Mijn vriend niet. Hij zegt dan: Ik ga er elke maand vanuit dat het niet zo is, want dan valt het ook niet tegen. Ik weet zeker dat het gaat lukken en wanneer dat zie ik dan wel. En deze jongen kwam er bij mij mee erg graag kinderen te willen en kan zijn mond niet houden tegen vrienden omdat hij er echt aan toe is. Maar toch kan hij nuchter blijven. Het brein van een man is bijzonder, dat is een ding dat zeker is! Wij kunnen hier echter wel iets van leren. Manage je eigen verwachtingen, heb vertrouwen in jezelf en schakel de grijze massa wat vaker uit.

Veel succes en vooral plezier gewenst.

Laura (29) combineert een eigen bedrijf met haar baan als online marketeer. Ze wordt van duizend-en-één dingen blij. Behalve de spanning die het zwanger worden met zich meebrengt. Want dat is wel waar haar leven momenteel heel erg om draait: zwanger worden. Zegt ze eerst nog dat een ovulatietest niks voor haar is, één cyclus verder staat ze er toch eentje af te rekenen bij de drogist. Goed, je hoofd koel houden in tijden van absolute babypaniek; dat is dus hetgeen waar Laura ons in haar blogs van laat meegenieten.

Reacties

  1. Tessa
    10-08-2017
    Erg herkenbaar !

Reactie

Klinkt goed, dus stuur me dat magazine met tips!

# slimmerzwanger