Alles voor een gezonde baby

Proberen jullie zwanger te worden? Of zijn jullie in blijde verwachting? Dan is het vast jullie grootste wens om een gezond kindje op de wereld te zetten… Goed voor jezelf zorgen, is dan super belangrijk. Hoe je dat doet? Samen met Slimmer Zwanger! Tijdens jouw 26 weken durende coachingsprogramma ontdek je wekelijks nieuwe manieren om je vruchtbaarheid te verbeteren en gezond zwanger te zijn.

Ook voor mannen!

Ja mannen, Slimmer Zwanger is er ook voor jullie! Want een goede vruchtbaarheid zit ‘m voor de helft in gezond zaad. En eenmaal ‘raak’ is het trouwens zaak om die gezonde levensstijl sámen vol te houden. Want leef je allebei gezond, dan houd je het makkelijker vol én is de kans het grootst dat jullie baby gezond geboren wordt. Dus hup, meld jij je ook maar meteen aan!

Betrouwbare info uit de kliniek

Nu jullie bezig zijn om zwanger te worden of in blijde verwachting zijn, lijkt het alsof iedereen ineens een kenner is. Maar wie mag je geloven? Slimmer Zwanger vindt z’n oorsprong in het ziekenhuis en is daarmee dé betrouwbare bron van informatie over zwanger worden en gezond zwanger zijn. Onze adviezen zijn medisch-wetenschappelijk onderbouwd. Na een half jaar coaching is daarmee de kans dat jullie een gezonde baby krijgen flink vergroot.

# slimmerzwanger