Mannen; we hebben jullie nodig om slimmer zwanger te worden!

Als het gaat om zwanger worden, is de kwaliteit van het zaad net zo belangrijk als de eitjes van de vrouw. Jullie zijn dus écht onmisbaar voor het krijgen van gezond nageslacht! Extra reden dus, als het zwanger worden bij jullie niet lukt, om mee te doen aan Slimmer Zwanger. Want jij kan veel doen om jullie vruchtbaarheid te verbeteren. En zo de kans te vergroten dat je de trotse vader van een gezonde baby wordt.

Hoe sterk is jouw zaad?

Jouw rol bij zwanger worden is heel belangrijk. Doe je mee met Slimmer Zwanger, dan krijg je voeding- en leefstijltips die jouw zaad kunnen versterken. Belangrijk, want de kwaliteit van jouw zaad is een belangrijke factor bij het zwanger worden en de gezondheid van je toekomstige kind.

Daarom doe je mee met Slimmer Zwanger

Volg je de adviezen uit het coachingsprogramma van Slimmer Zwanger op, dan vergroot je de kans op beter zaad. Dit helpt jullie verder richting het mooiste cadeau van je leven: een gezond kind. Op je persoonlijk dashboard krijg je wekelijks tips en trucs om je vruchtbaarheid te verbeteren. En eenmaal ‘raak’ volg je via Slimmer Zwanger de ontwikkelingen van je kind op komst en kan je via het forum checken hoe het andere ‘vaders to be’ vergaat in deze spannende tijd. Belangrijkste reden om mee te doen aan Slimmer Zwanger, is dat jouw partner het beter volhoudt als jij meedoet. En dat gun je haar én jullie baby toch?

Trouwens, meedoen met Slimmer Zwanger is voor jou gratis, maar kan alleen als je partner ook deelnemer is.

# slimmerzwanger